Laddar

Behöver du en ny barberare – Så här hittar du en

Först och främst, Google hjälper dig som oftast med att hitta högkvalitativa barberare är i ditt område. Till exempel, om du just flyttat till Göteborg eller Stockholm, kan du skriva in “Barberare Stockholm“, här kommer du troligtvis att få tillräckligt med resultat som du sedan kan gå igenom i lungan ro. Om du har ögonen på en specifik barberare, och de har fler än en butik – är detta ofta ett tecken på att de är bra på vad de gör. Om de kan växa, bör det innebära återkommande kunder och intäkter.

Fråga dina medarbetare
Har du någon kollega på jobbet som alltid går runt i snygg frisyr eller har stiligt ansiktshår? Fråga efter källan. Det kan verka konstigt, men att fråga en medarbetare vart de klipper sig är inte bara vara informativt för dig, det kan vara ett trevligt sätt att prata på, och visar att du är intresserad av vad de har att säga. Var inte blyg. Fråga.

Gå ner på stan
Vare sig det är Kungsgatan eller Drottninggatan, så har storstäderna och de större gatorna alltid någon barberarshop i närheten. Här behöver du nödvändigtvis inte få reda på om självaste barberarsalongen är bra. Du kan alltid fortsätta kolla runt i samma område. Tänk även på att håret allt eftersom växer tillbaka, så en katastrof är det inte så farligt som det låter.

Leta efter det år de öppnade
Vissa barberarsalonger kommer att tydligt visa, på deras skyltfönster, vilket år de öppnade. Om en barberare eller frisör har funnits i 20 år, betyder det förmodligen att det gör något rätt, och kunderna måste komma tillbaka månad efter månad av en anledning.

När allt kommer till, är en barberare bara en liten del av ditt liv (beroende på hur du ser det). Men att ha någon som är pålitlig, som kan vara en god samtalspartner, och en bra barberare, kan göra livet lite lättare för dig. Gör därför det du kan för att hitta en barberare som funkar för just dig.

Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *