Laddar

Bra digital lösning om du sitter i en BRF

Jag har precis upptäckt ett fantastiskt verktyg. Jag sitter ju i styrelsen för en bostadsrättsförening på över 250 lägenheter. Vi har alltid haft problem med att kunna kommunicera med medlemmarna m.m. Jag måste alltid springa runt och sätta lappar i trappuppgångar och lägga infoblad i folk brevlådor och sånt jobbigt.

Men nu upptäckte jag brfplattform.se som verkar ett jättebra verktyg för bostadsrättsföreningar. Dom kom och fotade vår förening och bilderna blev asfina, sen byggde dom plattformen helt skräddarsytt till oss. Vi behövde en bra funktion för att kunna dela ut vårt infoblad och sen kunna lägga upp protokoll och sånt. Och deras lösning va överlägset bäst.

Jag hittade en film om deras plattform här som man kan kika på lite snabbt för att få en inblick om hur produkten fungerar.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *