Laddar

Grundläggande info om fransförlängning

De flesta kvinnor har inget tålamod eller tid att applicera de billiga ögonfransarna varje dag. Så det är inte förvånande att fransförlängningen i stockholm blir mer och mer vanliga under senare tid. Innan du ska ge dig på denna skönhetsbehandling är det nödvändigt att få den grundläggande information så att du inte känner dig orolig över den här fantastiska behandlingen.

VILKA ÄR DOM VANLIGASTE TYPERNA AV FRANSFÖRLÄNGNING?
Det finns tre typer av fransförlängningar: mink, silke och syntet. Det finns flera storlekar som är tillgängliga från 6 mm till 17 mm. Vid valet kan fransarna appliceras med ett speciellt halvfast limm, som inte orsakar skador på den naturliga fransaen och irriterar ögat. Det finns flera typer av limbaserade fransförlängningar om allergiska reaktioner är vanligt.

Hur lång tid tar en behandling?
Det tar ungefär två timmar att applicera en komplett uppsättning ögonfransar, och den kan upprätthållas året runt med touch-ups som behövs vart fjärde vecka. Halv uppsättning ögonfransar är det billiga alternativet för att få samma dramatiska effekt. Det appliceras utåt från ögat eller appliceras som fyllmedel för att förtjocka de naturliga fransarna för det fantastiska utseendet.

Var och en har olika ögonfransar, och det beror på dina naturliga ögonfransar, ögonfransarna kan gå en viss tjocklek eller längd. Till exempel, om de naturliga ögonfransarna är på den tunna sidan och är korta, kan du inte få ett dramatiskt och galet utseende eftersom det inte går. Om det är första gången är det bra att börja med halv uppsättning. Det är lätt att göra mer vartefter, jämfört med borttagandet av ögonfransar.

VAD HÄNDER OM DU FÅR LIM I DINA ÖGON?
Under hela processen med att sätta på fransarna görs på en franssalong i Stockholm, ska du stänga dina ögon så att inget lim kan komma in i dina ögon. För att undvika allergi är den första förebyggande åtgärden som du bör tänka på att limmet är säkert för dina ögon och det innehåller ingenting som kan skada som formaldehyd. När det skickas lim runt om i världen resulterar det i att formaldehyd byggs när de kommer till salongen.
Du bör också förstå skillnaden mellan en infektion och en allergisk reaktion. Att gå till den erfarna och licensierade lash tekniker är viktigt eftersom han / hon inte kommer att låta infektioner äga rum.

KAN DU BLIND ?
Du kan inte bli blind. Fransteknikerna ska vara tillräckligt utbildade för att applicera franasrna och limmet i en process som inte är skadlig alls. Under hela procedurens gång stängs dina ögon. Du kommer aldrig att bli blind oavsett hur svår en allergisk reaktion kan uppstå. I ett sämre scenario kan du behöva gå till en ögonspecialist för att få ögondroppar som behandlar dina allergiska reaktioner.

Precis som du kan gå med din frisyrer, se vem du gillar att gå och hur mycket tid de har jobbat i ett visst fält. Titta på recensionerna före och efter foton och se till att de är certifierade och licensierade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *